Welke kleurcombinatie kies jij voor je interieur?

De meeste kennen mij als Miguel de vastgoedmakelaar. Maar als interieurarchitect volg ik nog steeds wat er in het interieurlandschap gebeurd. Een geslaagde woonruimte staat of valt met de ideale kleurcombinatie. Deze tips vind ik alvast een goed begin om de juiste richting uit te gaan.

Lees meer

Nooit eerder zoveel onbewoonbare woningen in Vlaanderen

22 augustus 2019 In Vlaanderen werden vorig jaar 3.341 woningen onbewoonbaar verklaard. Het aantal onbewoonbare woningen stond eind december op 7.823, een record. In 2010 ging het om 5.725 woningen. Dat blijkt uit het jaarverslag Woningkwaliteit van Wonen Vlaanderen.

Lees meer

Ken jij de huur- en isolatiepremie?

Met de huur- en isolatiepremie willen Fluvius en de Vlaamse overheid verhuurders aan kwetsbare klanten extra motiveren om hun huurwoningen energiezuinig te renoveren. De tegemoetkoming omvat sterk verhoogde premies (20 €/m² voor dak; 85 €/m² voor beglazing; 10 €/m² voor spouwmuren) én renovatiebegeleiding door een projectpromotor. Op het eerste zicht lijken deze extra stimuli voor energiebesparende maatregelen enkel voor eindklanten uit sociaal behoevende doelgroepen. Dit is niet 100 % juist, zo laat Fluvius weten.

Lees meer

Super handige IMMOPSCOOP-app.

IMMOSCOOP, dé hotspot voor vastgoedprimeurs, stelt nu ook de super handige app voor iPhone gebruikers voor. Ook werden er heel wat nieuwe handige mogelijkheden ontwikkeld.

Lees meer

Like, share & win = groot succes!

Afgelopen maand organiseerden we een heuse ‘Like, share & win’ wedstrijd. Dit via onze facebookpagina. Er vielen 10 hippe, rode Dopper drinkflessen te winnen. Wij waren enorm verrast van de reactie op dit initiatief! Het bericht werd massaal geliked, geshared en gedeeld…

Lees meer

Spotte jij al ons vernieuwd kantoor Ieper?

Na goed drie jaar in de Diksmuidestraat, verhuisden we met ons kantoor Ieper naar de Frenchlaan 49 Ieper.

Lees meer

Belg heeft ook tweede baksteen in de maag

De Belg sluit steeds meer leningen af voor een tweede verblijf, en het ontleende bedrag wordt steeds groter. Vorig jaar leenden we gemiddeld 199.500 euro, tegenover 155.000 euro in 2016, zo blijkt uit cijfers van BNP Paribas Fortis. “De Belg stopt zijn geld nog altijd liever in bouwstenen.”

Lees meer

Woonkredieten waren nooit goedkoper

De rentevoeten op woonleningen blijven zakken en hebben nieuwe laagterecords bereikt. Maar Belgisch vastgoed wordt steeds duurder.

Lees meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]