2019: Een terugblik op een ongelofelijke groei!

Het nieuwe jaar is net van start gegaan. Het ideale moment om kort terug te blikken op wat 2019 ons bracht. Voor White House bleek dit een uiterst succesvol jaar te zijn met ongelofelijke groeicijfers tot gevolg!

In het najaar van 2018 werden de laatste voorbereidingen getroffen voor wat wij ‘White House 2.0’ noemen. Dit strategisch plan bestaat eruit om alles wat goed is binnen de organisatie te behouden en stap voor stap verder te verfijnen. Ook keken we met een kritisch oog naar de mindere punten. Tegelijk dienden we rekening te houden met de toekomst en zijn verdere digitalisatie.  
Dit alles resulteerde in een vernieuwde huisstijl waarvan het nieuwe logo het meest in het oog springt. Ook verhuisden beide kantoren (Poperinge & Ieper) naar nieuwe locaties waarbij zichtbaarheid en parkeermogelijkheden prioriteit zijn.
  
Al deze zorgvuldige planning viel niet in dovenmanoren en ogen! Jullie vonden erg vlot de weg naar onze nieuwe kantoren (en konden er makkelijk parkeren). Dankzij jullie vertrouwen en onze inzet steeg de verkoop in 2019 met 44% t.o.v. van 2018. Heel wat huurders en verhuurders vonden elkaar via onze bemiddeling. Resultaat? Het aantal verhuurtransacties werd maar liefst verdubbeld!  
De gedrevenheid spatte van ons team af. Maar toen de woonbonusgekte optrad… dienden we nog een tandje bij te steken… Ons team groeide van 4 toppers tot de fantastic 7! En team assistant Elisa beviel van een zoontje. 

Kortom een zeer bewogen jaar met vele hoogtepunten. En daarom zeggen wij oprecht tegen jullie:
“Dank je wel voor het vertrouwen in ons White House. Dank je wel vanwege het volledige White House-team.”  
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]