WH Inside: "Ken jij Saskia?"

Via onze blog laten we jullie kennismaken met onze verschillende teamleden. Je zult merken dat ondanks hun totaal verschillende persoonlijkheden zij toch een aantal gemeenschappelijke kenmerken hebben: gedrevenheid, vakkennis en liefde voor het vak. Deze week stellen we Saskia voor. Zij is actief bij White House als ‘Team Assistant’.

Ken jij Saskia uit Boezinge?

Velen kennen Saskia nog als het gezicht van het onthaal van een gekende premium garage in Ieper. Maar na 12 jaar was zij toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ze bij White House. Samen met haar man en zoon is zij woonachtig te Boezinge.

We laten Saskia zelf aan het woord:
"Als onthaalbediende vind ik het heel belangrijk om de klanten een goed gevoel te geven wanneer ze binnenstappen in onze zaak.Ik ben het eerste aanspreekpunt en samen met de klant probeer ik steeds op zoek te gaan naar de beste oplossing of help ik graag bij hun zoektocht naar de perfecte woning. Verder sta ik ook in voor de afhandeling van alle e-mail en telefoonoproepen en zorg ik voor de administratieve verwerking van alle verkoop-en verhuurdossiers. Vele zaken vragen oog voor detail en moeten nauwlettend opgevolgd worden. Dit uiteraard om onze klanten een zorgeloze transactie te garanderen. Ook na de verkoop of verhuur moeten de klanten feilloos op ons kunnen rekenen en is het altijd leuk om ze aan het onthaal te ontvangen. Op mijn werk vervul ik een belangrijke spilfunctie en ben ik ook de steun en toeverlaat van ons commercieel team, daar haal ik veel voldoening uit. Ik vind het leuk om hen af en toe een duwtje in de rug te geven, en als ze vertrekken op afspraak hou ik mij eraan om ze een welgemeend succes toe te wensen!
Als receptioniste ben je natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf en daarmee ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met mode, accessoires, kleuren en woonideeën. Dit vormt voor mij een uitlaatklep, een way of life. Mijn gezin gaat dan ook volledig mee in mijn enthousiasme en die waardering is fijn."


Zaakvoerder Miguel Mahieu wil nog het volgende toevoegen:
“Wij zijn erg blij dat Saskia ons team is komen versterken. Haar oog voor detail en rustige manier van omgang zijn een zegen voor ons kantoor. We merken dat het ganse team houdt van haar soms moederlijke zorg. Zij draagt de White House waarden uit en is steeds bereid om te gaan voor “the extra mile” En dit alles om onze klanten en ons team te ondersteunen.”

Wil jij ook deel uitmaken van een organisatie die kansen geeft aan gedreven mensen? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures of soliciteer spontaan
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]