Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

Gezellig appartement vlakbij de markt in Ieper.

Dit appartement bevindt zich in de Diksmuidestraat, een van de invalsweg van de Grote Markt van Ieper. In de dichte omgeving vind je diverse kleinhandel, zoals slager, bakker en vishandel terug. Om de hoek kan je rustig genieten van het groen in het centrum. Het biedt een ideale uitvalsbasis voor werk en ontspanning.

Bij het betreden van het gebouw vind je eerst en vooral op het gelijkvloers een overdekte, afgesloten fietsenberging terug. Vervolgens nemen we de trap naar het eerste verdiep, waar het appartement gelegen is. Via de inkomhal kom je terecht in de ruime woonkamer (25m²), aansluitend vind je de halfopen keuken. De keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, dampkap en dubbele spoelbak. Aansluitend vinden we een eerste kamer terug met een kleine berging. Deze kamer is ideaal als dressing of bureauruimte. Via de woonkamer vinden we de slaapkamer (450x311) terug. De inkomhal biedt ook toegang tot de badkamer. Deze is uitgerust met wastafel, douche en toilet.

Troeven
-Ruim appartement op een topligging, vlakbij de grote markt van Ieper
-Afgesloten en overdekte fietsenberging

Maandelijks voorschot van 20€ gemeenschappelijke kosten.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]