Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

"Co-housing in Ieper? Check dan onze 3D-tour op onze homepagina en hou het veilig".

Dit gerenoveerde duo-appartement bevindt zich aan het begin van een van de invalswegen van de Grote Markt in Ieper. Rondom kan je dan ook zeer veel dingen terugvinden. Zo heb je vlakbij gezellige restaurantjes, kleinhandel en de bibliotheek. Daarnaast ben je ook snel op de verbindingswegen naar naburige steden of gemeenten.

In dit rustig, residentiële appartement krijg je via de inkomhal toegang tot het appartement dat bestaat uit twee delen. Het eerste deel vind je op het gelijkvloers, waar je binnenkomt in een ruime woonkamer (28m²). Aansluitend bevindt zich de afgesloten keuken, ingericht met kookplaat, dampkap en spoelbak. Naast de keuken ligt de slaapkamer (344x312) met een ingebouwde kast, wastafel, douchekamer en toilet. Beneden is er ook een ingesloten binnenkoer.

Als we teruggaan naar de inkomhal kunnen we via de trap naar het tweede deel van het appartement dat zich bevindt op het eerste verdiep. Hier kom je via een hal terecht in de keuken, uitgerust met kookplaat, dampkap en spoelbak. Hier vind je ook de toegang tot het rustige, groene terras (8m²). Op dit verdiep is er mogelijkheid tot een tweede woonkamer (18m²) en een slaapkamer (318x270). Via de hal krijgen we ook toegang tot de tweede badkamer, voorzien van een inloopdouche, wastafel in meubel en toilet.

Bij het appartement hoort ook een afgesloten autostaanplaats op 50m van de deur.

Troeven
-Gerenoveerd, gezellig en rustig appartement
-Vlakbij afgesloten autostaanplaats
-ideaal voor co-housing

Interesse in dit pand? Check dan zeker eerst onze virtuele tour via onze homepagina.
Nadien nog steeds interesse? Plan dan jouw bezoek en wij houden het coronaproof!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]