Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

"Rustig appartement en toch dichtbij alles! - Hou het veilig en check onze 3D-tour op onze homepagina."

Dit rustig appartementsgebouw is gelegen in de vogelwijk in Ieper. Het ligt volledig open met een mooie gezamenlijk tuin rondom, een wandelpad naast het gebouw en een klein speelpleintje vlakbij. Op wandel- en fietsafstand vind je de nodige kleinhandel, horeca, alsook grootwarenhuizen en een lager onderwijs. Kortom alles dichtbij!

Het appartement bestaat uit het appartement zelf, gelegen op het eerste verdiep, met daarnaast nog een autostaanplaats in de ondergrondse garage, een gezamenlijke tuin en een eigen terras. Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal die toegang heeft tot de ruime, lichtrijke woon- en eetkamer (28m²). Daarnaast heb je ook toegang tot de eerste, ruime slaapkamer (492x344), een apart toilet en de badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel in meubel en ligbad met douchemogelijkheid.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tweede slaapkamer (341x299), het terras en de keuken, ingericht met kookplaat, dampkap, oven, frigo en dubbele spoelbak. Naast de keuken bevindt er zich nog een aparte berging met de nodige aansluiting voor de wasmachine.

Bij de huur komt GEEN gemeenschappelijke kost. Alles is inbegrepen in de huurprijs!

Troeven:
- Onmiddellijk vrij
- Onlangs volledig opnieuw geschilderd + nieuw terras
- Overdekte parkingplaats
- Zeer rustige buurt

Ben je op zoek naar rust in een kindvriendelijke buurt? Check dan zeker eerst onze virtuele tour via onze homepagina.
Nadien nog steeds interesse? Plan dan jouw bezoek en wij houden het coronaproof!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]