Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

"Appartement met twee slaapkamers in centrum Ieper op een toplocatie! Check onze 3D-tour op onze website."

Dit mooi afgewerkt appartement is gelegen op het Minneplein in Ieper-Centrum. Vlakbij vind je de grote markt en het station. Voor het gebouw zijn er voldoende parkeermogelijkheden met de vrije parking van het Minneplein. Vanop het balkon vooraan kijk je uit op het open voetbalplein. Verder vind je diverse winkelmogelijkheden, de bibliotheek en scholen in de omgeving.

Via de gemeenschappelijke inkomhal en de trap/lift kom je aan het appartement op de derde verdieping. Het appartement beschikt over een hal met toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is goed uitgerust met een kookplaat, dampkap, frigo met vriesvak, vaatwasser, oven en dubbele spoelbak. Aansluitend aan de keuken vind je een praktische bergruimte met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon aan de voorzijde van het gebouw.

Via de hal heb je ook toegang tot de twee slaapkamers (413x324 - 413x299). Via de eerste slaapkamer kan je het terras betreden aan de achterzijde van het gebouw. Hier is er ook een buitenberging aanwezig. Verder vind je in de hal ook de badkamer (douche en wastafel in meubel) en een apart toilet terug.

De verwarming is met accumulatoren en het warm water met een elektrische boiler. Gemeenschappelijke kosten worden geraamd op 60€/maand. In het gebouw is er een lift aanwezig!

TROEVEN
- Ideale ligging met vlakbij een ruim grasplein
- Praktische indeling
- Lift

Interesse in dit afgewerkt appartement? Plan dan zeker jouw 3D-bezoek. Nadien nog steeds interesse, dan plannen we graag jou coronaproof bezoek ter plaatse.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]