Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

"Gerenoveerd gelijkvloersappartement in Centrum Poperinge. Hou het veilig en check onze 3D-tour op onze homepagina."

In de Duinkerkestraat kunnen we dit gerenoveerd, gelijkvloers appartement terugvinden. Dit appartement is een goede uitvalsbasis voor het centrum, alsook om je naar naburige steden en gemeenten te verplaatsen. Vlakbij zijn grootwarenhuizen en kleinhandel aanwezig. Op wandelafstand sta je in het centrum om te genieten van de aanwezige horecagelegenheden.

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Je komt binnen via de inkomhal, waar een apart toilet aanwezig is. Vervolgens betreed je de ruime woonkamer (25m²) met halfopen keuken. Deze is volledig uitgerust met vaatwas, keramische kookplaat, dampkap, frigo en combi-oven. Aansluitend op de woonkamer vind je het afgeschermd terras. Via de ruime nachthal (met mogelijkheden tot strijkhoekje, ruim schoenenrek of om een mooie kast te plaatsen) heb je toegang tot de twee slaapkamers (12m² - 7m²) en de volledig vernieuwde badkamer. Deze werd uitgerust met een ruime inloopdouche en een wastafel in meubel.

Troeven
-Ideale uitvalsbasis
-Mogelijkheid om garage bij te huren (65€/maand)
-Onlangs gerenoveerd (volledig nieuwe keuken en badkamer)

Interesse om als eerste de vernieuwde keuken en badkamer uit te testen? Check dan zeker onze virtuele tour via onze homepagina.
Nadien nog steeds interesse? Plan dan jouw bezoek en wij houden het coronaproof!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]