Foto 1/17
Foto 2/17
Foto 3/17
Foto 4/17
Foto 5/17
Foto 6/17
Foto 7/17
Foto 8/17
Foto 9/17
Foto 10/17
Foto 11/17
Foto 12/17
Foto 13/17
Foto 14/17
Foto 15/17
Foto 16/17
Foto 17/17

Omschrijving

" Unieke assisentieflat met zicht op het dorpsplein. Check onze 3D-tour op onze homepagina en hou het veilig."

Op zoek naar een assistentieflat met unieke locatie? Het voormalige gemeentehuis is dan misschien het juiste adres voor jou. Er zijn zes ruim ingerichte, erkende flats aanwezig in het gebouw. Het gebouw is voor iedereen vlot toegankelijk (rolstoelvriendelijk). Beneden vind je via de ruime inkomhal toegang tot een gemeenschappelijke benedenruimte en tuin.

Via trap of lift bereik je het eerste verdiep waar het appartement/assistentieflat zich bevindt. Hier vind je ook nog een gemeenschappelijk zithoekje terug met zicht op de markt van Watou.

Bij het betreden van de flat kom je in de grote open woon- en eetkamer met open keuken (35m²). De keuken is volledig uitgerust met kookplaat, oven, dampkap en koelkast. Via de hal is de ruime slaapkamer (14m²) toegankelijk, evenals de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is uitgerust met inloopdouche, wastafel en toilet (geschikt voor mindervaliden).

In het appartement is een 24/24 en 7/7 alarmsysteem voorzien. De vaste huisverpleegster komt je vlot helpen bij nood.
In de directe omgeving van deze residentie vinden we zowel restaurants, kleinhandel als openbaar vervoer.

Interesse in dit pand? Check dan zeker eerst onze virtuele tour via onze homepagina.
Nadien nog steeds interesse? Plan dan jouw bezoek en wij houden het coronaproof!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]