Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

"Een unieke herbestemming in het hartje van de Westhoek."

“ ’t Schole ” in de gezellige dorpskern van Westvleteren, is een plaats waar voor velen herinneringen blijven hangen.
Dankzij een privaat initiatief kreeg het gebouw een nieuwe bestemming!
We zouden het kunnen omschrijven als “Ruimte om te wonen voor mensen die sociaal voelend zijn”. Doordrenkt door de basis idee van co-housing, maar met respect voor de privacy voor elke bewoner, jong of oud.

De woning bestaat uit een lichtrijke woonkamer met een open-plan keuken die een zicht heeft op de tuin en het ruime terras. Vanuit de woonkamer is er de toegang tot de 2 ruime slaapkamers, de badkamer uitgerust met inloopdouche, wastafel en toilet en bovendien is er ook een ruime berging aanwezig. Hier is er voldoende plaats voorzien om wasmachine, droogkast,... op te bergen.

In het project werden er 5 woonunits gevormd.
Veder kan men gebruik maken van een aantal extra faciliteiten. Zo is er een gemeenschappelijke fietsenberging, waar elk zijn eigen aansluitpunt voor een elektrische fiets heeft, een gemeenschappelijke tuin en een gemeenschappelijke ruimte ingericht met een keuken en meubilair.
Ideaal om gezellig samen te zijn of om bezoek te ontvangen.

Indien gewenst kan men een eigen gesloten garage bijhuren.

Ben jij op zoek naar een gezellige plaats om te wonen? Dicht bij een bakker, beenhouwer, kleinhandel en openbaar vervoer? Dan is dit je kans!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]