Foto 1/23
Foto 2/23
Foto 3/23
Foto 4/23
Foto 5/23
Foto 6/23
Foto 7/23
Foto 8/23
Foto 9/23
Foto 10/23
Foto 11/23
Foto 12/23
Foto 13/23
Foto 14/23
Foto 15/23
Foto 16/23
Foto 17/23
Foto 18/23
Foto 19/23
Foto 20/23
Foto 21/23
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

Luxueus afgewerkt dakappartement met terras en garage op de Grote Markt.

Gelegen achter de standingvolle geklasseerde gevel van een voormalige bank op de Grote Markt van Poperinge, bevindt zich in de dakverdieping dit luxe appartement.
De interieurarchitect ontwierp er een comfortabele cocon met zowel zicht op de het Stadhuis, de St. Bertinuskerk, de Grote Markt alsook op de skyline van Poperinge.
Via de beveiligde lift (met sleutel) komt men terecht op de dakverdieping. Het appartement bestaat uit een inkomhal met apart toilet met handenwasser en een ingebouwde wasruimte.
De pivoterende wand met discrete handgreep geeft toegang tot de erg lichtrijke woonruimte. Op het Zuidgerichte terras van maar liefst 13m2 heeft u een fenomenaal zicht.
Er is een open maatkeuken die voorzien is van de grootste gemakken. Zo zijn er extra diepe lades en een grote inductiekookplaat met tipbediening voor de dampkap. Deze werd geïntegreerd in het plafond zodat zij op een zeer comfortabele hoogte zit. Verder zijn er een extra zuinige koelkast met vriesvak, een combi oven / stoomoven, alsook een zuinige en vooral extra stille vaatwasser (nachtstand) aanwezig.
De tweede pivoterende wand geeft toegang tot het slaapvertrek. Deze werd opgevat als een suite van een luxe hotel. Zo is de ruime slaapkamer voorzien van een ingebouwde bibliotheekwand alsook aansluitingen voor tv. Via de erg praktische dressing komt men terecht in de badkamer. Deze bestaat uit een wastafel in meubel (ontwerp van Starck) en een ruime inloopdouche. Prettig detail? Het kraanwerk werd danig gekozen dat zij tevens een afzet vak is voor verzorgingsproducten.

Getuigen van een hoogstaande afwerking? De inkomhal, keuken en badkamer werden afgewerkt met marmer, massieve parket met extra brede planken, top of the line keukentoestellen (Novy & Siemens), maatwerk interieur Vandeputte, kwalitatief kraanwerk, enz.

Garagestaanplaats inclusief!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]