Foto 1/21
Foto 2/21
Foto 3/21
Foto 4/21
Foto 5/21
Foto 6/21
Foto 7/21
Foto 8/21
Foto 9/21
Foto 10/21
Foto 11/21
Foto 12/21
Foto 13/21
Foto 14/21
Foto 15/21
Foto 16/21
Foto 17/21
Foto 18/21
Foto 19/21
Foto 20/21
Foto 21/21

Omschrijving

"Luxe-appartement in het hart van Poperinge. Hou het veilig en check onze 3D-tour op onze homepagina."

Dit luxe-appartement ligt op de Grote Markt van Poperinge. Vlakbij vind je alles op wandelafstand, zoals horeca-aangelegenheden, kleinhandel, scholen en openbaar vervoer. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en zeer goed geïsoleerd, waardoor je in alle rust kan genieten thuis.

Via de lift met speciale toegangskaart kom je in de inkomhal van het appartement. Deze biedt toegang tot de ruime lichtrijke woonkamer (47m²) met twee grote schuiframen die toegang geven tot een terras zowel vooraan als achteraan. Het terras vooraan is ingericht met een tuinberging en geeft zicht op de Grote Markt zelf. Het ruime terras achteraan (36m²) is aan de achterzijde en zorgt voor de ultieme rust op een zonnige namiddag. De woonkamer zelf is ingericht met een gezellige haard, inbouwkasten voor onder andere ook de televisie te hangen en een vasthangend bureau.

Via de woonkamer heb je toegang tot de halfopen keuken met een gezellige eethoek waarbij je zicht heb op het terras. De keuken is zeer goed uitgerust met alle nodige toestellen. Je vindt er een zeer ruime koelkast, inductiekookplaat, dampkap, heteluchtoven, microgolf en diepvries aan de ene zijde. Aan de andere zijde vind je de vaatwasser en dubbele spoelbak. Via de keuken heb je ook toegang aan een ingerichte berging. Er zijn voldoende inbouwkasten aanwezig, alsook aansluiting voor een wasmachine.

Via de inkomhal heb je ook toegang tot de nachthal. Hier vind je twee slaapkamers terug. De masterbedroom (18m²) is uitgerust met een volledig ingerichte inloopdressing. De tweede slaapkamer (12m²) is ingericht met een eigen douche, wastafel in meubel en voldoende inbouwkasten. Daarnaast heb je via de nachthal ook toegang tot de ruime badkamer, ingericht met een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en een toilet. Alsook is er op de hal nog een apart gastentoilet voorzien.

Verder is het mogelijk om een garage bij te huren. Gemeenschappelijke kosten moeten nog bepaald worden.

TROEVEN
- Luxe-afwerking
- Ruim en lichtrijk appartement met veel opbergruimte reeds voorzien
- Topligging in het centrum

Interesse in dit pand? Check dan zeker eerst onze virtuele tour via onze homepagina.
Nadien nog steeds interesse? Plan dan jouw bezoek en wij houden het coronaproof!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]