Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

"Gerenoveerde duplex met afgesloten staanplaats... en dat in het centrum van Ieper!"

Op de kiekenmarkt in Ieper vind je dit pareltje terug. In 2min sta je in de winkelstraat, waardoor de duplex de perfecte uitvalsbasis vormt voor wie graag geniet van het leven. Op wandelafstand vind je zeer gezellige horeca-aangelegenheden om te genieten van een hapje en een drankje. Om de hoek bevindt zich dan weer de fitness.

Via de trap ga je helemaal naar boven, naar het tweede verdiep. Hier vind je de ingang van het appartement zelf. Vooreerst kom je in een ruime inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De ruime woonkamer (35m²) met open, ingerichte keuken bevindt zich rechts. De keuken is ingericht met kookplaat, dampkap, heteluchtoven en frigo.

Verder biedt de inkomhal toegang tot de badkamer, ingericht met inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. Vanuit de badkamer kan je nog doorlopen naar de berging met aansluiting voor een wasmachine. Naast de badkamer vind je de eerste slaapkamer terug (479x287). Zowel vanuit deze slaapkamer als via de inkomhal krijg je toegang tot het ruime terras (13m²). Vervolgens kunnen we via de trap naar een hobbykamer of tweede slaapkamer (358x270).

Bij het appartement vind je beneden een afgesloten staanplaats en een gedeelde, afgesloten berging terug. Deze berging is ideaal voor het plaatsen van fietsen of vuilbakken.

Troeven
- Prachtig gerenoveerde duplex
- Gratis staanplaats in centrum Ieper
- Ideale uitvalsbasis voor genieters van horeca en winkels


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]