Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

"Zéér lichtrijke nieuwbouw penthouse met twee prachtige terrassen?

Vlak naast een apotheek, bakker, beenhouwer en op een boogscheut van het winkelcentrum met o.a. Delhaize, Brico enz., vinden we in Residentie Augustijn deze unieke nieuwbouw penthouse met maar liefst twee terrassen. Met de fiets vormt deze locatie een leuke uitvalsbasis naar hartje Ieper, naar de Palingbeek of naar het Heuvelland.

Via de lift naar de derde verdieping, komt u rechtstreeks in uw penthouse binnen! De riante leefruimte baadt in het licht en biedt u een zicht op de Ieperse skyline. Via het schuifraam, krijg je toegang tot het zonnige terras. De half-open leefkeuken is uitgerust met een ceramische kookplaat, dampkap, vaatwasser en combi-microgolfoven. Ook hier is een mooi zicht gegarandeerd.

De veelzijdige nachthal mét aansluitend terras, kan eventueel dienst doen als een ruimschoots toegankelijke “ home-office”. Ook zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer met 2 ingebouwde wastafels, een inloopdouche en een apart toilet aanwezig.
Het praktische aspect werd niet uit het oog verloren: er is een koele berging voorzien én een handige wasruimte.

Bij dit penthouse hoort een private parkeerplaats en kan er een garage gehuurd worden à 65 EUR/mnd.
Nog een leuk pluspunt: Dit prachtige penthouse is reeds volledig opgeschilderd!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]