Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

"Volledig gerenoveerde woning / triplex in hartje Ieper."

In een zijstraat van de Boterstraat kan je deze gerenoveerde woning terugvinden. De ligging is ideaal voor wie een woning zoekt in het hartje van Ieper. Op wandelafstand vind je alles dat je nodig hebt, waaronder een variëteit aan winkels en gezellige horecazaken. Dankzij de goede isolatie ondervind je in deze woning geen geluidshinder!

Bij het binnentreden vind je de ruime inkomhal met voldoende bergruimte om fietsen, buggy en dergelijke te plaatsen.
Vervolgens kan je de trap nemen richting het eerste verdiep. Deze verdieping bestaat uit een ruime, lichtrijke woonkamer (25m²) en een open keuken. De keuken is goed uitgerust met een vaatwas, koelkast, vitro-keramische kookplaat, combi-oven en dampkap. Aansluitend vind je een terras terug.

Op het tweede verdiep vind je de eerste slaapkamer (355x317) terug. Daarnaast is op deze verdieping de badkamer en apart toilet aanwezig. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel. Je eindigt dit verdiep in een extra bergruimte, waar de nodige voorzieningen zijn om een wasmachine aan te sluiten. Als je de trap verder volgt kom je op het derde verdiep, waar je nog twee slaapkamers kan terugvinden (513x242 - 424x239).

Troeven:
-Ideale ligging
-Ruime lichtinval
-Recent gerenoveerd

Bent u op zoek naar een appartement waar u kan genieten van ruimte en modern comfort?
Plan dan vandaag een bezoek!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]