Foto 1/17
Foto 2/17
Foto 3/17
Foto 4/17
Foto 5/17
Foto 6/17
Foto 7/17
Foto 8/17
Foto 9/17
Foto 10/17
Foto 11/17
Foto 12/17
Foto 13/17
Foto 14/17
Foto 15/17
Foto 16/17
Foto 17/17

Omschrijving

" Zelf mijn praktijkruimte vond hier plaats! "

Deze ruime, net opgeschilderde gezinswoning is gelegen in het hartje van Poperinge. Om de hoek vinden we zowel de Ieperstraat, de Bruggestraat als de Paardemarkt. Alle faciliteiten die een stad te bieden heeft zijn aanwezig op wandelafstand (scholen, treinstation, bussen, winkels, zwembad, kinderopvang enz.).

Via de voorkeur komt men terecht in een ruime inkomhal met links een apart bureel / praktijkruimte. De lange hal biedt toegang aan een apart toilet, ingerichte badkamer (wastafel in meubel en douche), wasruimte en natuurlijk de enorme leefruimte. Deze geeft zicht op de tuin en terras. Ruimte om de kinderen te laten buitenspelen, 's avonds lang vertoeven op het terras.... midden in stad... zalig! Ook een tuinberging is aanwezig.
De keuken is volledig uitgerust is en voorzien van een koele berging om de hoek.
Op de eerste verdieping zijn er een nachthal en 4 ruime slaapkamers . Een vaste trap biedt comfortabel toegang naar de geïsoleerde zolder.

Op zoek naar een woning die ruim is? Technisch up-to-date is? Nood aan een tuin? Ruimte voor een praktijk of bureel?
Dan is deze net opgeschilderde gezinswoning iets voor jou!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]