Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

"Halfopen bebouwing met veel bergruimte en een grote tuin, en dat in Centrum Poperinge!"

In het centrum van Poperinge vind je deze halfopen bebouwing met ruime tuin en veel bergruimte terug. De woning biedt er de ideale uitvalsbasis naar diverse ontspanningsmogelijkheden, scholen en winkels. Kortom alles is op wandel- en/of fietsafstand te bereiken.

De woning beschikt over een kleine voortuin met hek. Eenmaal binnen vind je via de inkomhal toegang tot de woonkamer, de keuken, de badkamer en een aparte eetkamer. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en een dubbele spoelbak. Hier is ook nog een afgesloten bergruimte aanwezig, ideaal voor conserven, poetsgerief of vuilnisbakken op te bergen. Op het einde van de gang vind je de trap naar boven. Boven komen we via de ruime nachthal terecht bij twee slaapkamers en twee ruime bergruimtes.

Eenmaal terug beneden kijken we nog even door het keukenraam en vinden we de prachtige, enorme tuin (480m²) terug. Deze bestaat uit een klein terras en een ruime grasvlakte. Daarnaast biedt de tuin toegang tot enkele extra bergruimtes voor tuin- of buitenspeelgerief. Eveneens vind je hier ook de toegang tot de ruime garage.

Troeven:
- Rustige ligging binnen het centrum van Poperinge
- Recent geïsoleerd dak
- HOB met een prachtige en ruime tuin

Op zoek naar een betaalbare halfopen bebouwing met ruime tuin en garage? Dan is dit echt iets voor jullie!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]