Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

"Gezellige, landelijke woning vlakbij het kunstdorp Watou! Check onze 3D-tour via onze website."

Vlakbij de Grote Markt van Watou vinden we in een rustige straat deze authentieke halfopen bebouwing terug. Een plaats waar tot rust kan gekomen worden, een plaats van openheid en waar urenlang kan genoten worden van de vergezichten.

Deze gezellige woning is op zoek naar een nieuwe bewoner die met evenveel liefde en passie er wenst te vertoeven.
Op het gelijkvloers vind je een lichtrijke woonkamer, een ingerichte badkamer, een ingerichte keuken, een berging en de toegang tot de eerste verdieping. Vanuit de keuken is het zonnig terras/tuintje te bereiken.

De eerste verdieping bestaat uit twee delen waar telkens 1 slaapkamer te vinden is. In totaal beschikt de woning over 2 slaapkamers (419x267 - 268x216). De grote slaapkamer heeft aansluitend ook nog een dressing en geeft ook toegang tot de zolder.

Troeven:
- rust en omgeving!
- halfopen bebouwing
- instapklaar

Ben jij op zoek naar een warme plek voor jou en/of je familie? Maak dan zeker kennis met deze authentieke woning aan de rand van het kunstdorp Watou. Check onze virtuele tour via onze homepagina.

Nadien nog steeds interesse? Plan dan jouw bezoek en wij houden het coronaproof!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]