Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

Gerenoveerd appartement / studio met kelder en e.v. garage.

Deze ruime, netjes gerenoveerde studio is gelegen vlakbij de zeedijk van Oostduinkerke.
Op de vierde verdieping van residentie 't Zand, komen we via de toegangsdeur terecht in een ruime, praktisch ingerichte inkomhal. Zo zijn er een ingebouwde vesitaire en een grote spiegel te vinden. Via de glazen deur komen we terecht in de leefruimte, dewelke ingericht is met maatmeubilair. Dewelke een groot tweepersoonsbed herbergt en garant staat voor veel bergruimte. De lichtrijke leefruimte geeft toegang tot een compact terras.
Om de hoek vinden we een vernieuwde keuken, dewelke uitgerust is met erg handige lades, een keramische kookplaat en dampkap alsook een oven. De strakke witte lijnvoering past in de algemene inrichting van deze gerenoveerde studio.
Via de hal kunnen we naar de badkamer. Deze beschikt over een wastafel in meubel, ligbad met douchemogelijkheid en een toilet. Ook hier een kraaknette indruk!

Met de lift kunnen we vlot naar de kelderverdieping waar er een volledig private kelderruimte van maar liefst 3 vierkante meter aanwezig is.
Tevens bestaat de mogelijkheid om private garage in de ondergrondse verdieping bij te kopen. Vraagprijs 50.000EUR.

Ben jij op zoek naar een instapklare plek om tot rust te komen? Wil jij vlot kunnen parkeren aan de kust? Dan is dit je kans!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]