Foto 1/28
Foto 2/28
Foto 3/28
Foto 4/28
Foto 5/28
Foto 6/28
Foto 7/28
Foto 8/28
Foto 9/28
Foto 10/28
Foto 11/28
Foto 12/28
Foto 13/28
Foto 14/28
Foto 15/28
Foto 16/28
Foto 17/28
Foto 18/28
Foto 19/28
Foto 20/28
Foto 21/28
Foto 22/28
Foto 23/28
Foto 24/28
Foto 25/28
Foto 26/28
Foto 27/28
Foto 28/28

Omschrijving

Smaakvol gerenoveerde herenwoning met garages en achteruitgang.

Op een zeldzaam moment gaan hart en verstand hand in hand. Dit kan zo een moment zijn!
Toen Martial starte aan dit project had hij iets unieks voor ogen. Hij wilde de authentieke charme van een echte herenwoning combineren met het comfort van een hedendaagse thuis.
De ideale locatie vond hij hier in centrum Vlamertinge. Een ideale uitvalsbasis naar zowel Ieper, Poperinge, Diksmuide, Veurne enz. Tevens zijn kleinhandel, openbaar vervoer en het verenigingsleven sterk aanwezig in de directe omgeving!

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een bijzondere mix van strak, hedendaags en anderzijds romantisch classicisme met de gerestaureerde inkomhal als scheidsrechter. Links van deze vinden we een lichtrijk bureel en een strak ingerichte zitkamer met gashaard en indirecte verlichting. Aan de andere zijde vinden we een romantisch ingerichte woonkamer met de originele schoorsteen als eye-catcher.
De inkomhal zelf maakt indruk met zijn smeedijzeren deur met glasinzet.
Achteraan het gelijkvloers vinden we een ruime volledig uitgeruste leefkeuken, die erg lichtrijk is dankzij de vele glaspartijen. Dewelke ook een mooi zicht geven op de aangelegde tuin. Ook de praktische kant werd niet vergeten, dankzij de nabijheid van de de wasruimte.

Op de eerste verdieping ontdekken we een nachthal en drie erg ruime slaapkamers. De badkamer werd ingericht op een hedendaagse manier met een mix van materialen die naadloos aansluit bij het karakter van de woning. Tevens is zij volledig uitgerust met met ligbad, inloopdouche, twee wastafels in meubel en nachttoilet.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze is volledig geïsoleerd en voorzien van veluxramen. Hier zit er nog heel wat ontluikend potentieel! Denk we bijvoorbeeld aan een heuse master-suite met slaapgedeelte, dressing en badkamer.

Dit adembenemende pand werd door Martial met veel liefde en oog voor detail behandeld. Zo werd de gevel gereinigd en voorzien van een waterafstotende laag, werden de ramen nagebouwd naar oorspronkelijk model, zijn de tussen verdiepen en de kelder ruim geïsoleerd. In elke ruimte gaan hart en verstand hand in hand!

Bovendien beschikt de woning over een volledige blanco elektrische keuring!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]