Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

"Een woning met charme en dit in het centrum? Dat is wat wij zoeken!"

Deze charmante woning ligt in de Minister Liebaertlaan te Kortrijk.
De woning dateert uit het jaar 1925 en werd in 2009 al deels vernieuwd. Hierbij werd gekeken naar het dak, ramen, elektriciteit, verwarming en ook werd een nieuwe keuken geplaatst.
De elektriciteit van de woning is volledig blanco gekeurd.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een ruime inkomhal die uitgeeft op de lichtrijke woonkamer met nieuwe keuken. Deze geeft het zicht op de ruime stadstuin.
Vanuit de inkomhal en de tuin is er de toegang tot de kelder uitgerust met een garage met sectionale poort en een badkamer.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal en 2 ruime slaapkamers.
Vervolgens is er de mogelijkheid om via de vaste trap naar de zolder te gaan. Hier is passief een 3de slaapkamer, berging gemaakt. Deze dient nog verder afgewerkt te worden.

Troeven:
- Conforme elektriciteit
- Centrum ligging met ruime tuin
- Garage met sectionale poort en autostaanplaats

Bent u opzoek naar een woning in het centrum? Waar u nog de mogelijkheid krijgt een eigen finishing touch te geven? Of eerder een meerwaarde te verwezenlijken en een ideale investering te krijgen? Dan is dit de kans!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]