Foto 1/16
Foto 2/16
Foto 3/16
Foto 4/16
Foto 5/16
Foto 6/16
Foto 7/16
Foto 8/16
Foto 9/16
Foto 10/16
Foto 11/16
Foto 12/16
Foto 13/16
Foto 14/16
Foto 15/16
Foto 16/16

Omschrijving

Charmante woning met tuin en garage

Charmante rijwoning in het hartje van Poperinge.
De woning beschikt over een ruime garage en een ruime voor- en achtertuin.

De woning is gelegen vlakbij de ring en het centrum van Poperinge, doch is het er rustig wonen.
Het is er een ideale uitvalsbasis naar kleinhandel, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer.

Het huis is bestaat uit een inkomhal die zich verbindt met de ruime woonkamer.
Op het verdiep waar de tuin zich ook bevindt hebben we een nieuwe en ruim uitgeruste keuken, een ruime living met veranda en een ruime berging.

De tuin is bereikbaar via het schuifraam, wat ook zorgt voor veel lichtinval. De verbindt zich rechtstreeks met de ruime garage, die alsook langs de achterkant bereikbaar is.

Gelegen in een belangrijke invalsweg tot centrum Poperinge en vlak binnen de ring zijn deze woningen een ideale uitvalsbasis. Zowel nabij gelegen steden en gemeentes zijn vlot bereikbaar. Alsook kleinhandel, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer zijn op wandelafstand beschikbaar. De woning bestaat uit een inkomhal, ruime woonkamer, aansluitend een uitbouw met keuken, badkamer en toilet. Alsook toegang tot de tuin. Via de keuken heeft men toegang tot de kelderruimte. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal en 3 slaapkamers. Via de vaste trap kan men naar de zolder. Hier bestaat de mogelijkheid om extra kamers bij te maken ! Recent werd de woning voorzien van nieuw schrijnwerk in PVC met hoogrendementsbeglazing, alsook een nieuwe CV op gas van het condenserende type (zeer zuinig). Achter de woning ligt een tuin en bestaat de mogelijk om rechtstreeks toegang te hebben via de garagebox. Ben jij op zoek naar een ruime starterswoning met garage en tuin? Wil je genieten van klein beschrijf (5% registratie i.p.v 10%)? Kom dan zeker en vast vrijblijvend kennis maken met deze woonst !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]