Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

"Toen ik ontdekte hoe rustig deze buurt is, was ik onmiddellijk verkocht! "

Hou jij ook van wonen in een rustige kindvriendelijk buurt? Waar kinderen nog samen op straat spelen en de buren goedendag zeggen? Dan is deze op te frissen, ruime gezinswoning beslist is voor jou...
Parkeren doe je op de oprit, via de voortuin kom je tot aan de voordeur. Via de inkomhal met apart toilet, kan men naar de woonkamer. Deze geeft zicht op de groene tuin.
De pelletkachel zorgt voor een gezellige warmte, die reikt tot in de ingerichte keuken. Ook van hieruit heeft men een goed zicht op de tuin.... Ideaal met spelende kinderen!
Vanuit de keuken kun je ook naar de garage of de aparte berging.

Via de vlot begaanbare trap kan men naar de eerste etage, waar er vier volwaardige slaapkamers zijn tot op volle nokhoogte! Tegenwoordig moeilijk te vinden...De sober ingerichte badkamer doet erg functioneel aan.

Ruimte voor je gezin, ruimte voor eigen inbreng, ruimte in een rustige buurt. Spreekt dit je aan? Plan dan vandaag nog je bezoek!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]