Foto 1/23
Foto 2/23
Foto 3/23
Foto 4/23
Foto 5/23
Foto 6/23
Foto 7/23
Foto 8/23
Foto 9/23
Foto 10/23
Foto 11/23
Foto 12/23
Foto 13/23
Foto 14/23
Foto 15/23
Foto 16/23
Foto 17/23
Foto 18/23
Foto 19/23
Foto 20/23
Foto 21/23
Foto 22/23
Foto 23/23

Omschrijving

"Een charmante halfopen bebouwing met een authentiek karakter? Dat is echt wat wij zoeken!"

Deze charmante halfopen bebouwing is gelegen in het kunstdorp Watou. De woning werd in 2008 volledig vernieuwd met aandacht voor de bewaring van de authentieke elementen.
Fietsenwinkel, horeca, kleinhandel, kinderopvang ... zijn er op wandelafstand te vinden.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met authentieke elementen die de toegang biedt tot een droge wijnkelder en de ruime woonkamer met hoge plafonds. Vanuit de woonkamer hebben we zicht op de open keuken, die volledig uitgerust is.
De badkamer bevindt zich eveneens op het gelijkvloers en beschikt over een douche, wastafel en ingebouwde kasten. Aansluitend is er een wasruimte met apart toilet. De tweede badkamer hoort toe aan het gastenverblijf. Deze warm ingerichte gastenkamer beschikt trouwens over een eigen ingang met woonruimte op de eerste verdieping.
Vanuit de keuken kan de gezellige tuin betreden worden. Deze beschikt over een zonneterras, tuinberging, toegang tot de twee garages en een binnentuin met zicht op het kasteel van Watou.

Via de eiken trap komen we op de eerste verdieping die beschikt over twee ruime slaapkamers en een mogelijks derde badkamer (momenteel wasruimte).

Op de tweede verdieping vinden we de open zolderruimte die heel veel mogelijkheden biedt. Met enkele ingrepen kan deze dienen tot ontspanningsruimte, hobbykamer, speelruimte of een vierde slaapkamer!

Troeven:
- gastenkamer met eigen ingang en woonruimte
- dak vernieuwd, isolatie tussen verdiep, dubbele beglazing, nieuwe cv-ketel, waterleidingen vernieuwd
- charme en authenticiteit in één woning
- 2 garages inclusief

Op zoek naar een woning met authenticiteit en charme? Dan is deze halfopen bebouwing met twee garages zeker iets voor jullie!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]