Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

" Een afgewerkte woning, voor een betaalbare prijs", daar droom ik van!

Deze rustig gelegen woning ligt in het hartje van Roesbrugge en beschikt over heel wat troeven! In de directe omgeving is er kleinhandel, een dokter, apotheek en onderwijs terug te vinden. Het openbaar vervoer zorgt voor een vlotte verbinding met de nabijgelegen steden en gemeenten.

De woning beschikt op de gelijkvloerse verdieping over een inkomhal die uitgeeft op het apart toilet, de leefruimte en de lichtrijke volledig uitgeruste keuken (inductiekookplaat, dampkap, oven, microgolf, vaatwas + wasmachine !!). Aansluitend aan de keuken is er een ruime garage en via de steektrap komt u in de zolderruimte. Bovendien vinden we ook nog een zeer aangenaam terras + tuin (met geïsoleerde tuinhuis) met een poortje die u leidt naar het achterliggend grasplein.

De eerste verdieping biedt toegang tot een nachthal, een badkamer (wastafel in meubel, douche, toilet) en 3 slaapkamers (2 x 2,9 - 2,5 x 2,4 - 3,2 x 3,6) met in de masterbedroom reeds een ingebouwde dressingkast alsook een wastafel in meubel. Tot slot is er ook nog een zolder, die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt.

TROEVEN:
-instapklare woning
-gerenoveerd in 2012
-poortje aan tuin naar het achterliggend grasplein
-rolluiken aanwezig
-gelijkvloers in natuursteen


Bent u op zoek naar een betaalbare, instapklare woning? Wil u kans maken op verminderde registratierechten? Dan is dit uw kans! Maak vrijblijvend een afspraak!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]