Foto 1/13
Foto 2/13
Foto 3/13
Foto 4/13
Foto 5/13
Foto 6/13
Foto 7/13
Foto 8/13
Foto 9/13
Foto 10/13
Foto 11/13
Foto 12/13
Foto 13/13

Omschrijving

"Uitermate charmante dorpswoning in het hartje van kunstdorp Watou."

Vlakbij de Grote Markt van Watou vinden we in een rustige straat deze authentieke dorpswoning terug. Waar Antoinette en Adiel steeds met veel plezier op vakantie kwamen. Hun voorliefde voor de jaren '50 en '60 komt algauw naar boven in de originele inrichting van dit huis. Kijk maar naar de details van de keuken of de originele ronde raampjes in de lichtrijke multifunctionele ruimte.

Het sympathieke koppel voelt dat hun werk er hier opzit. Daarom besloten zij om hun cosy plek te verkopen.
Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, bergkamer, een slaapkamer, ruime leefruimte met een open keuken en aansluitend een badkamer (wastafel in meubel, douche, aansluiting wasmachine). Tevens is er een patio die via de dubbel openslaande deuren in de zomer voor heel wat extra sfeer zorgen.

De eerste verdieping bestaat uit een in licht badende multifunctionele ruimte, dewelke Antoinette vooral als haar zomersalon beschouwd. Tevens zijn er nog twee verder af te werken slaapkamers. Adiel vertelde trots dat hun kleinkinderen graag in deze kamers rommelen tussen de spullen uit de kindertijd van hun ouders.

Ben jij op zoek naar een warme plek voor jou en je familie? Maak dan zeker kennis met deze authentieke dorpswoning in kunstdorp Watou.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]