Correcte schatting van elk detail

Door al jaren actief te zijn in de vastgoedsector, kunnen we perfect inschatten hoe de markt zal reageren op uw pand. Of het nu klein of groot, bescheiden of opvallend is, ons alziend oog onderzoekt uw pand tot in de kleinste details. Daarna kunnen we op basis van de ABEX bouwindex een accurate berekening maken. Dit alles samen zorgt voor een grondige, correcte en eerlijke schatting. U krijgt bovendien het volledige dossier op papier zodat u het op elk moment kunt inkijken.

Ja, ik wil een schatting van mijn woning !

Lees meer

Verkopen ?

Vastgoedexpert én interieurarchitect
 
Bij ons wordt een pand niet louter op het aantal vierkante meter beoordeeld. We kijken verder dan wat onmiddellijk zichtbaar is. Als vastgoedmakelaar en interieurarchitect is zaakvoerder Miguel erop getraind om bij elk pand, groot of klein, de verborgen waarde te ontdekken. Het gaat bij ons veeleer om de beleving. Toekomstige kopers moeten er zich kunnen zien wonen. Dat gevoel van thuiskomen is zo onmisbaar.

Uw pand in al zijn glorie
 
We putten uit onze ervaring als vastgoedmakelaar en interieurarchitect om uw pand volledig aan te kleden en de meest aantrekkelijke features in de kijker te zetten. Foto’s door onze vaste professionele fotograaf en een 3D tour tonen uw pand in al zijn glorie aan potentiële kopers en huurders.
 
Prestigieuze publiciteitsmix
 
Elk pand stellen we rijkelijk ten toon in een brochure die we meegeven aan elke bezoeker. Een bus-aan-bus bedeling stelt buurtbewoners op de hoogte van de verkoop. Ook online zijn we sterk aanwezig. We kiezen zorgvuldig de tijdstippen uit om te publiceren op Facebook en LinkedIn. Tussen 19u en 22u ploft iedereen op zijn gemak in de zetel, ideale tijdstippen om het meeste zichtbaarheid te garanderen. Uiteraard zorgen we dat uw pand prominent aanwezig is op alle belangrijke vastgoedsites.
 
 
Al uw administratie wettelijk in orde
 
Elke compromis wordt nagekeken door een notaris van uw keuze. U tekent met andere woorden niets waarmee uw notaris niet akkoord gaat. Wij kunnen u zelf ook voorstellen aan een notaris mocht u dat wensen

Ja, ik wil mijn woning verkopen!

Lees meer

Verhuren met voldoende zekerheid?

Je appartement of huis verhuren gaat niet altijd even vlot. Jij als verhuurder wil zo snel mogelijk een goede betrouwbare huurder, die even goed zorgt voor je eigendom als jij zelf!
Ondanks de vele mediakanalen weet je eigenlijk niet hoe je precies die ene juiste match eruit filtert.
Het kluwen van wetgeving, huurcontract, plaatbeschrijving, huurwaarborg, brandverzekering, meteroverdrachten jagen je enkel stress aan!
 
White House kan je op al deze punten ontlasten… Naast correct advies zoals bepaling van een marktconforme huurprijs, handige tips om je huis vlotter te verhuren, een grondige mediacampagne, een sluitend huurcontract, blokkeren huurwaarborg, coördinatie van de plaatsbeschrijving, overdracht van meterstanden.
Nemen we steeds voldoende tijd om kandidaat huurder jouw verhuur appartement of huis te laten ontdekken tijdens een bezoek ter plaatse. Ook na 18h.
 
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid tot bijkomende zekerheden met o.a. een interessante rechtsbijstandsverzekering of een verzekering ‘dubbelborg’ (6 maand waarborg i.p.v. 3maand)


Ja, ik wil verhuren!


Ons standaard ere-loon verhuur bedraagt 10,08% BTW* in van de jaarhuur. Oftewel 1 maand huur + 21% BTW*
*Dit zonder rekening te houden met e.v. commerciële acties. 

Lees meer

Verhuur met beheer (rentmeesterschap)

DEZE PAGINA IS IN OPBOUW

Ja, ik wil verhuren zonder zorgen!

Lees meer

Nood aan een plaatselijke syndicus?

DEZE PAGINA IS IN OPBOUW 

Ja, wij willen een syndicus met kennis!Meer informatie over wonen in een appartement? 
Download hier de handige informatiegids.
Liever een papieren exemplaar? Kom langs in ons kantoor en ontvang een gratis exemplaar.

Lees meer

No stress dankzij gratis verhuiswagen

Voor wie koopt of verkoopt stellen we onze XL verhuiswagen ter beschikking. Zelfs uw kingsize bed en die antieke dressoir van uw groottante passen er perfect in. Als u ergens anders een bestelwagen huurt, moet u zorgen dat u op tijd terug bent zodat ze u geen supplement aanrekenen. Bij White House laten we al die extra stress verdwijnen, want u mag onze verhuiswagen gebruiken gedurende de hele dag.

Deze gratis ter berschikkingstelling heeft een waarde van 99 EUR/dag*.

*Gebasseerd op de huurprijs van een identiek voertuig in regio Poperinge - Ieper. 

Lees meer

Wat doen wij niet ?

Sommige transacties in het leven, komen vaag in aanraking met de verhandeling van onroerende goederen. 
Echter vragen zij danig specifieke handelingen of eigenschappen. Daar wij bij White House enkel en alleen het beste vakmanschap binnen ons vakgebied wensen aan te bieden. Hebben wij bewust gekozen om volgende diensten niet aan te bieden.

Wat doen wij niet:

  • Verkoop van erkende assistentiewoningen / flats.
  • Verhuur van erkende assistentiewoningen / flats.
  • Overname van handelsfondsen.
  • Fiscaal advies.

Wij raden je zeer sterk aan om je voor bovenstaande zaken zeer goed te informeren bij je eigen notaris

 

Lees meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]