No secret service, wel een transparante aanpak

Via een persoonlijke eigenaarslogin op de website krijgt u toegang tot een overzicht van het gehele verkoopproces. We houden systematisch bij wanneer een bezoek aangevraagd en gepland wordt, wie de geïnteresseerde koper is, wat zijn feedback op het pand is.
 

Vastgoedexpert én interieurarchitect

Bij ons wordt een pand niet louter op het aantal vierkante meter beoordeeld. We kijken verder dan wat onmiddellijk zichtbaar is. Als vastgoedmakelaar en interieurarchitect is zaakvoerder Miguel erop getraind om bij elk pand, groot of klein, de verborgen waarde te ontdekken. Het gaat bij ons veeleer om de beleving. Toekomstige kopers moeten er zich kunnen zien wonen. Dat gevoel van thuiskomen is zo onmisbaar.
 

Correcte schatting van elk detail

Door al jaren actief te zijn in de vastgoedsector, kunnen we perfect inschatten hoe de markt zal reageren op uw pand. Of het nu klein of groot, bescheiden of opvallend is, ons alziend oog onderzoekt uw pand tot in de kleinste details. Daarna kunnen we op basis van de ABEX bouwindex een accurate berekening maken. Dit alles samen zorgt voor een grondige, correcte en eerlijke schatting. U krijgt bovendien het volledige dossier op papier zodat u het op elk moment kunt inkijken.
 

Uw pand in al zijn glorie

We putten uit onze ervaring als vastgoedmakelaar en interieurarchitect om uw pand volledig aan te kleden en de meest aantrekkelijke features in de kijker te zetten. Foto’s door onze vaste professionele fotograaf en een 3D tour tonen uw pand in al zijn glorie aan potentiële kopers en huurders.
 

Prestigieuze publiciteitsmix

Elk pand stellen we rijkelijk ten toon in een brochure die we meegeven aan elke bezoeker. Een bus-aan-bus bedeling stelt buurtbewoners op de hoogte van de verkoop. Ook online zijn we sterk aanwezig. We kiezen zorgvuldig de tijdstippen uit om te publiceren op Facebook en LinkedIn. Tussen 19u en 22u ploft iedereen op zijn gemak in de zetel, ideale tijdstippen om het meeste zichtbaarheid te garanderen. Uiteraard zorgen we dat uw pand prominent aanwezig is op alle belangrijke vastgoedsites.
 

Al uw administratie wettelijk in orde

Elke compromis wordt nagekeken door een notaris van uw keuze. U tekent met andere woorden niets waarmee uw notaris niet akkoord gaat. Wij kunnen u zelf ook voorstellen aan een notaris mocht u dat wensen

No stress dankzij gratis verhuiswagen

Voor wie koopt of verkoopt stellen we onze XL verhuiswagen ter beschikking. Zelfs uw kingsize bed en die antieke dressoir van uw groottante passen er perfect in. Als u ergens anders een bestelwagen huurt, moet u zorgen dat u op tijd terug bent zodat ze u geen supplement aanrekenen. Bij White House laten we al die extra stress verdwijnen, want u mag onze verhuiswagen gebruiken gedurende de hele dag.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]