Vacature Stagiair vastgoedmakelaar BIV verhuur

Het succesverhaal van White House startte halverwege 2013.
Ondertussen goed 5 jaar verder bestaat White House uit 2 kantoren op absolute zichtlocaties en een team van 4 gedreven mensen.
 
Wil jij ook meeschrijven aan dit boeiende verhaal? Begrijp je als geen ander dat je je steeds dient bij te scholen en ervaring moet opdoen?
Wij willen je helpen om je eerste stappen in het vastgoed te zetten. Solliciteer voor de betrekking “ Stagiair vastgoedmakelaar B.I.V. – VERHUUR” .
Je zult opgenomen worden in een team dat elkaar versterkt en jou helpt groeien. Je zult persoonlijk begeleid worden door een erkend vastgoedmakelaar BIV die jou de knepen van het vak leert en je klaarstoomt voor een verdere groei binnen het kantoor.
 
Na het succesvol beëindigen van je stage en het behalen van je B.I.V. nummer zetten we onze langetermijnrelatie verder.
 
Wat verwachten we van jou?
Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma en je hebt een grote passie voor het thema wonen. Je vlot kunnen uitdrukken in zowel Nederlands, Frans als Engels is een plus!
Je bent erg gedreven om resultaten te boeken en daarom weet je dat je niet steeds op je horloge kunt kijken. Ook op zaterdag ben je bereid om jouw klanten verder te helpen. Uiteraard speelt je leven zich af in de regio waar jij succesvol wilt zijn. (groot Ieper of groot Poperinge).
 
Wat bieden wij?
Wij bieden je een professionele werkomgeving zowel in Poperinge als in Ieper, collega‘s die meehelpen om jouw targets om te zetten in concrete resultaten, en de beste marketingtools en technieken die de sector te bieden heeft.
We werken samen aan de hand van een stageovereenkomst. Je vergoeding komt overeen met wat gebruikelijk is in de sector. Verder aangevuld met wat nodig is om je job uit te voeren en een extra vergoeding (commissie). Hier is het principe loon naar werk.
 
Kortom, wij bieden je een uitgebreide toolkit en support. En jij gaat er volledig voor!

Stuur je motivatiebrief + cv naar miguel.mahieu@immowhitehouse.be

 
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]