Vacature vastgoedmakelaar BIV regio Groot Ieper

Het succesverhaal van White House startte halverwege 2013.
Ondertussen goed 5 jaar verder bestaat White House uit 2 kantoren op absolute zichtlocaties en een team van 4 gedreven mensen.
Om deze continue groei verder te zetten zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 
Wat verwachten wij van jou?
Jij bent niet enkel een commercieel gedreven vastgoedmakelaar B.I.V., maar je maakte er ook je levensstijl van. Je leeft en woont in postcode 8900, de regio waar je actief bent. Iedereen weet dat ze met al hun vastgoedvragen bij jou terecht kunnen. Jij bent een echte White House ambassadeur die staat voor alle punten die ons team te bieden heeft, namelijk de beste marketingtools en technieken die de sector te bieden heeft.
 
Verder ben je in het bezit van een bachelorsdiploma en kun je je vlot uitdrukken in zowel Nederlands, Frans als Engels.
 
Wat hebben wij jou te bieden?
Wij geven je de mogelijkheid om het gezicht te worden van White House in ons kantoor te Ieper. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij zonder zorgen beschikt over de nodige middelen zoals een volledig uitgerust kantoor, juridische bijstand, de modernste software en marketingtools.
We werken samen op basis van een overeenkomst tot zelfstandige samenwerking, waarbij we het principe loon naar werk hanteren. Dit wordt aangevuld met een aantal extralegale voordelen die uniek zijn in de sector.


Stuur je motivatiebrief + cv naar miguel.mahieu@immowhitehouse.be 
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]