Verkopen ?

Vastgoedexpert én interieurarchitect
 
Bij ons wordt een pand niet louter op het aantal vierkante meter beoordeeld. We kijken verder dan wat onmiddellijk zichtbaar is. Als vastgoedmakelaar en interieurarchitect is zaakvoerder Miguel erop getraind om bij elk pand, groot of klein, de verborgen waarde te ontdekken. Het gaat bij ons veeleer om de beleving. Toekomstige kopers moeten er zich kunnen zien wonen. Dat gevoel van thuiskomen is zo onmisbaar.

Uw pand in al zijn glorie
 
We putten uit onze ervaring als vastgoedmakelaar en interieurarchitect om uw pand volledig aan te kleden en de meest aantrekkelijke features in de kijker te zetten. Foto’s door onze vaste professionele fotograaf en een 3D tour tonen uw pand in al zijn glorie aan potentiële kopers en huurders.
 
Prestigieuze publiciteitsmix
 
Elk pand stellen we rijkelijk ten toon in een brochure die we meegeven aan elke bezoeker. Een bus-aan-bus bedeling stelt buurtbewoners op de hoogte van de verkoop. Ook online zijn we sterk aanwezig. We kiezen zorgvuldig de tijdstippen uit om te publiceren op Facebook en LinkedIn. Tussen 19u en 22u ploft iedereen op zijn gemak in de zetel, ideale tijdstippen om het meeste zichtbaarheid te garanderen. Uiteraard zorgen we dat uw pand prominent aanwezig is op alle belangrijke vastgoedsites.
 
 
Al uw administratie wettelijk in orde
 
Elke compromis wordt nagekeken door een notaris van uw keuze. U tekent met andere woorden niets waarmee uw notaris niet akkoord gaat. Wij kunnen u zelf ook voorstellen aan een notaris mocht u dat wensen

Ja, ik wil mijn woning verkopen!
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]