Vacature vastgoedmakelaar BIV regio Groot Ieper

Het succesverhaal van White House startte halverwege 2013.
Ondertussen goed 5 jaar verder bestaat White House uit 2 kantoren op absolute zichtlocaties en een team van 4 gedreven mensen.
Om deze continue groei verder te zetten zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 
Wat verwachten wij van jou?
Jij bent niet enkel een commercieel gedreven vastgoedmakelaar B.I.V., maar je maakte er ook je levensstijl van. Je leeft en woont in postcode 8900, de regio waar je actief bent. Iedereen weet dat ze met al hun vastgoedvragen bij jou terecht kunnen. Jij bent een echte White House ambassadeur die staat voor alle punten die ons team te bieden heeft, namelijk de beste marketingtools en technieken die de sector te bieden heeft.
 
Verder ben je in het bezit van een bachelorsdiploma en kun je je vlot uitdrukken in zowel Nederlands, Frans als Engels.
 
Wat hebben wij jou te bieden?
Wij geven je de mogelijkheid om het gezicht te worden van White House in ons kantoor te Ieper. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij zonder zorgen beschikt over de nodige middelen zoals een volledig uitgerust kantoor, juridische bijstand, de modernste software en marketingtools.
We werken samen op basis van een overeenkomst tot zelfstandige samenwerking, waarbij we het principe loon naar werk hanteren. Dit wordt aangevuld met een aantal extralegale voordelen die uniek zijn in de sector.


Stuur je motivatiebrief + cv naar miguel.mahieu@immowhitehouse.be 

Vacature Stagiair vastgoedmakelaar BIV verhuur

Het succesverhaal van White House startte halverwege 2013.
Ondertussen goed 5 jaar verder bestaat White House uit 2 kantoren op absolute zichtlocaties en een team van 4 gedreven mensen.
 
Wil jij ook meeschrijven aan dit boeiende verhaal? Begrijp je als geen ander dat je je steeds dient bij te scholen en ervaring moet opdoen?
Wij willen je helpen om je eerste stappen in het vastgoed te zetten. Solliciteer voor de betrekking “ Stagiair vastgoedmakelaar B.I.V. – VERHUUR” .
Je zult opgenomen worden in een team dat elkaar versterkt en jou helpt groeien. Je zult persoonlijk begeleid worden door een erkend vastgoedmakelaar BIV die jou de knepen van het vak leert en je klaarstoomt voor een verdere groei binnen het kantoor.
 
Na het succesvol beëindigen van je stage en het behalen van je B.I.V. nummer zetten we onze langetermijnrelatie verder.
 
Wat verwachten we van jou?
Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma en je hebt een grote passie voor het thema wonen. Je vlot kunnen uitdrukken in zowel Nederlands, Frans als Engels is een plus!
Je bent erg gedreven om resultaten te boeken en daarom weet je dat je niet steeds op je horloge kunt kijken. Ook op zaterdag ben je bereid om jouw klanten verder te helpen. Uiteraard speelt je leven zich af in de regio waar jij succesvol wilt zijn. (groot Ieper of groot Poperinge).
 
Wat bieden wij?
Wij bieden je een professionele werkomgeving zowel in Poperinge als in Ieper, collega‘s die meehelpen om jouw targets om te zetten in concrete resultaten, en de beste marketingtools en technieken die de sector te bieden heeft.
We werken samen aan de hand van een stageovereenkomst. Je vergoeding komt overeen met wat gebruikelijk is in de sector. Verder aangevuld met wat nodig is om je job uit te voeren en een extra vergoeding (commissie). Hier is het principe loon naar werk.
 
Kortom, wij bieden je een uitgebreide toolkit en support. En jij gaat er volledig voor!

Stuur je motivatiebrief + cv naar miguel.mahieu@immowhitehouse.be

 

Vacature administratief - juridisch medeweker

Het succesverhaal van White House startte halverwege 2013.
Ondertussen goed 5 jaar verder bestaat White House uit 2 kantoren op absolute zichtlocaties en een team van 4 gedreven mensen.
 
Om onze kwaliteit van dienstverlening te bewaken zijn wij op zoek naar een Bachelor rechtspraktijk. Je houdt van vastgoed- en verbintenissenrecht. Van dichtbij volg je deze continue evolutie in wetgeving. Je staat in voor het up-to-date houden van alle documenten die we gebruiken, alsook voor het opstellen van huurcontracten, compromissen, aankoop-/ verkoop opties, juridische formaliteiten enz.
Doordat je deze functie uitoefent, sta je steeds in nauw contact met notariskantoren en overheidsdiensten.
 
Wat hebben wij jou te bieden?
We geven jou de mogelijkheid om vanuit kantoor Poperinge te werken in een vast uurschema. Dit kan zowel fulltime als parttime. Zo kun jij deze job perfect combineren met je gezinsleven.
Je wordt steeds bijgestaan door je direct leidinggevende waarmee je nauw samenwerkt en overleg pleegt.
Naast je loon conform SF323 bieden we je een aantal extralegale voordelen die uniek zijn in deze sector.

Stuur je motivatiebrief + cv naar miguel.mahieu@immowhitehouse.be

White House is lid van ImmoScoop !

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat WHITE HOUSE sinds 2 jaar mede-eigenaar is van www.immoscoop.be. Deze vastgoedwebsite heeft op korte tijd zijn deel van de koek op de websitemarkt opgeëist. 
We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse.  In het huidige overaanbod van websites, met elk zijn eigen toeters en bellen, was het voor u als consument - maar ook voor ons als professional - soms moeilijk zoeken.  IMMOSCOOP profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt tot de vastgoedprimeurs.  Dat zijn woningen die nieuw op de markt komen en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.
Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er mee achter gezet.  We nodigen u graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste van de markt te ontdekken op www.immoscoop.be.  Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken zowel op regio, als op prijs en via een handige kaart.  Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen, probeer het maar eens …

Tot snel,

Het White House -team 

 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]