Vacature vastgoedmakelaar BIV regio Groot Ieper

Het succesverhaal van White House startte halverwege 2013.
Ondertussen goed 5 jaar verder bestaat White House uit 2 kantoren op absolute zichtlocaties en een team van 4 gedreven mensen.
Om deze continue groei verder te zetten zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 
Wat verwachten wij van jou?
Jij bent niet enkel een commercieel gedreven vastgoedmakelaar B.I.V., maar je maakte er ook je levensstijl van. Je leeft en woont in postcode 8900, de regio waar je actief bent. Iedereen weet dat ze met al hun vastgoedvragen bij jou terecht kunnen. Jij bent een echte White House ambassadeur die staat voor alle punten die ons team te bieden heeft, namelijk de beste marketingtools en technieken die de sector te bieden heeft.
 
Verder ben je in het bezit van een bachelorsdiploma en kun je je vlot uitdrukken in zowel Nederlands, Frans als Engels.
 
Wat hebben wij jou te bieden?
Wij geven je de mogelijkheid om het gezicht te worden van White House in ons kantoor te Ieper. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij zonder zorgen beschikt over de nodige middelen zoals een volledig uitgerust kantoor, juridische bijstand, de modernste software en marketingtools.
We werken samen op basis van een overeenkomst tot zelfstandige samenwerking, waarbij we het principe loon naar werk hanteren. Dit wordt aangevuld met een aantal extralegale voordelen die uniek zijn in de sector.


Stuur je motivatiebrief + cv naar miguel.mahieu@immowhitehouse.be 

White House is lid van ImmoScoop !

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat WHITE HOUSE sinds 2 jaar mede-eigenaar is van www.immoscoop.be. Deze vastgoedwebsite heeft op korte tijd zijn deel van de koek op de websitemarkt opgeëist. 
We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse.  In het huidige overaanbod van websites, met elk zijn eigen toeters en bellen, was het voor u als consument - maar ook voor ons als professional - soms moeilijk zoeken.  IMMOSCOOP profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt tot de vastgoedprimeurs.  Dat zijn woningen die nieuw op de markt komen en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.
Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er mee achter gezet.  We nodigen u graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste van de markt te ontdekken op www.immoscoop.be.  Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken zowel op regio, als op prijs en via een handige kaart.  Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen, probeer het maar eens …

Tot snel,

Het White House -team 

 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]