GEZOCHT: Vastgoedmakelaar – ondernemer - Bemiddelaar regio Ieper

Om de verdere groei van ons kantoor Ieper te ondersteunen is White House Vastgoedboetiek op zoek naar een voltijds, erkend vastgoedbemiddelaar of equivalent door ervaring.

Profiel:

 • U bent erkend vastgoedmakelaar en beschikt over een BIV-erkenningsnummer
 • U bent in het bezit van bachelordiploma
 • U bent ondernemend
 • U hebt minstens 2 jaar ervaring in de sector
 • U kent de regio Ieper en omgeving zeer goed
 • U bent woonachtig in regio Ieper
 • U hebt een gedreven en commerciële persoonlijkheid
 • U bent een teamplayer
 • U bent assertief, maar discreet en stijlvol in de omgang
 • U bent bereid tot volle inzet voor het bedrijf
 • U beschikt over de nodige flexibiliteit en hebt geen ‘9 to 5’-mentaliteit
Download de vacature en ontdek alle details. 

Vacature

Team White House. Wie is Hanne?

Hanne Vonckx vond via een opleiding rechtspraktijk de weg naar de opleiding bachelor vastgoedmakelarij.

Wat haar het meeste intrigeert aan de vastgoedsector is de enorme verantwoordelijkheid die erbij komt kijken.
Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag, dus de klant verdient alleen de beste bijstand en het juiste advies. Hanne haalt dan ook enorm veel voldoening uit het bijstaan van mensen in de zoektocht naar hun woondroom. Een vastgoedmakelaar is volgens haar flexibel, zelfstandig én sociaal. Die combinatie maakt de job niet alleen uitdagend, maar moedigt haar ook aan om gemotiveerd te blijven.

Om tot rust te komen, brengt Hanne wekelijks verschillende bezoekjes aan de manege. Paardrijden is niet de enige sport waarmee ze haar vrije tijd vult, ook joggen doet ze geregeld.

Wat White House klanten denken.

Een greep uit de talrijke referenties op onze facebookpagina. We zijn dan ook trots op de 5 sterren -rating die jullie voor ons bedachten. Daarom een welgemeende "dank u"

Dempsey & Ozzy uit Elverdinge
“Net ons huurcontract gaan tekenen,
We werden heel vriendelijk onthaald en kregen meteen iets te drinken aangeboden, de makelaar was zeer vriendelijk! Zeer blij om via dit immokantoor te kunnen huren!
Top ?”

 
Kevin & Virginie uit Poperinge
“Naast een zeer vlotte verkoop aan leuke mensen, viel ons de doorgedreven service op! Met onder ander de super handige gratis verhuiswagen! Team White House, dank je wel!”
 

Gregory & Tinneke uit Poperinge
“Een Topteam!! Na het gesukkel met het vorige kantoor dat ons liet stikken heeft jullie goeie raad en hulp ons enorm geholpen bij de vlotte verkoop van ons huis. En de hulp tijdens en na de aankoop van ons nieuwe huis was ook een grote hulp. En zeker ook niet te vergeten het goeie advies van de makelaar bij beide. Kortom wij zijn zeker supercontent!!”
 
Charlotte & Cédric uit Abele
“Super team ? verkocht & gekocht met White house, zeker aan te raden voor iedereen ?? super goeie service ?. TOP ??”
 
Erna & Mark uit Passendale
“Na 2jaar met andere kantoren hadden geen enkel resultaat. Met white house was er direct interesse en een super vlotte verkoop en opvolging . Bedankt Miguel en Maarten. 
Groetjes , Erna en Marc”

 
Stefan uit Ieper
"Promises delivered... oftwel, supercontent met de geleverde service". Bedankt White House !
 
Stijn uit Watou
“Snelle service en heel vriendelijk personeel die je altijd willen helpen!”
 
Ludwin uit Westouter.
“Super advies, snelle verkoop, sympathiek en gedreven. Kortom alles wat ik verwachte in een makkelaar. Bedankt voor alles !”
 

Ook nood aan een 5-sterren service? Lees hier hoe dit kan !
 

White House mede-eigenaar van IMMOSCOOP !

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat White House  mede-eigenaar is van www.immoscoop.be. Sinds enkele weken staat deze nieuwe vastgoedwebsite online en heeft op korte tijd zijn deel van de koek op de websitemarkt opgeëist. 

We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse.  In het huidige overaanbod van websites, met elk zijn eigen toeters en bellen, was het voor u als consument - maar ook voor ons als professional - soms moeilijk zoeken.  IMMOSCOOP profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt tot de vastgoedprimeurs.  Dat zijn woningen die nieuw op de markt komen en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.

Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er mee achter gezet.  We nodigen u graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste van de markt te ontdekken op www.immoscoop.be.  Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken zowel op regio, als op prijs en via een handige kaart.  Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen, probeer het maar eens …
 

Team White House. Wie is Leen?

Team assistant Leen Muylle belandde via een opleiding als schoonheidsspecialiste en verschillende andere cursussen in de vastgoedsector.

Ze was aan de slag als administratief medewerker en greep de kans om over te stappen naar een voor haar onbekende sector met beide handen. Centraal staan voor haar een professionele dienstverlening en persoonlijk contact. Ze haalt er voldoening uit om zowel kopers, verkopers als collega’s te kunnen helpen. Klanten kunnen voor 100% op haar rekenen, Leen behartigt met veel plezier en precisie hun belangen. Het verbaast dan ook niet dat Leen van kinds af aan al een voorliefde koesterde voor menselijk contact. Haar ultieme droom is nog steeds het openen van een praatcafé. Ook in haar vrije tijd zit Leen niet stil. Ze ontwikkelde een passie voor Catalonië en volgt daarom Spaanse les. Daarnaast kan je haar waarschijnlijk vinden met een goed boek in de handen, of voor de buis terwijl ze misdaad- en dramaseries verslindt.

Haar weekends spendeert ze liefst met vrienden of familie, ze doet niets liever dan gezellig samenzijn met haar pluskinderen en kleinkinderen. 
 

Team White House. Wie is Miguel?

Zaakvoerder Miguel Mahieu rolde in de vastgoedsector na een opleiding interieurarchitectuur aan  KASK Gent en bachelor vastgoedmakelaardij aan HoGent.  Hij wilde het creatieve aan het zakelijke koppelen en koos voor een extra opleiding tot vastgoedmakelaar.
Van die keuze had hij nog geen moment spijt, omdat hij dankzij de White House Vastgoedboetiek in contact komt met enorm gepassioneerde klanten. Zo zijn er een reeks klanten die hij nooit meer zal vergeten, onder wie een dame die een sterke liefde koestert voor antieke meubelen en koffieserviezen. Of een koppel met een grote passie voor design en interieur, dat hun villa omtoverde tot ieders droomhuis. Ook voor Miguel was het verkopen van die villa een droom, aangezien design en interieur zijn grootste passie zijn.
Voor Miguel is White House dan ook een kinderdroom die hij dag in dag uit beleeft. Hij wil daarom iedereen aanraden om vooral in zijn/haar kinderdromen te blijven geloven en de jeugdige naïviteit niet te snel op te bergen. Vroeg of laat kan je ze écht realiteit laten worden.
Andere dingen waar Miguel gelukkig van wordt, zijn oldtimers zoals de Volkswagen Kever, en de keuken van zijn mama en White House-kokkin Bernadette. Hij bewondert de gedrevenheid waarmee ze bijvoorbeeld haar visschotel tot in de perfectie afwerkt en wil haar alvast een Michelin-ster toekennen. 
 

't Kommiezenkot staat te koop.

Op woensdag 22 februari 2017 verscheen er een artikel in Het Laastste Nieuws m.b.t. Wally Merlevede.
Volksfiguur en stichter van zowel "Wally's farm" als "'t Kommiezenkot".

Een aantal jaar geleden begon Wally een aantal gezondheidsproblemen te hebben. Hierdoor valt het uitbaten van beide zaken erg zwaar!.

White House helpt hem om een opvolger te zoeken voor 't Kommiezenkot

Artikel HLN

Dank u wel !

Een welgemeende dank u wel! Dat is wat wij willen zeggen tegen onze bestaande en toekomstige klanten.
White House kan dankzij jullie terugblikken op een succesvol 2016. De constante groei die we sinds 2013 doormaken, bleef zich afgelopen jaar voortzetten.
Zo mocht de vastgoedboetiek een tweede vestiging openen in Ieper en werd het team versterkt tot maar liefst 5 leden. De verkoop steeg met 63% en de verhuur met maar liefst 330% !

Klanten appreciëren onze constante drang naar vernieuwing en een nog betere service. Zo lanceerden we een volledig nieuwe website, een eigenaarslogin, gratis verhuiswagen, 3D virtual tours, enz.

Een tweede vestiging in Ieper zorgde voor een sterke lokale verankering in zowel Groot-Poperinge als Groot-Ieper.
 

OMG SOLDEN !

White House komt alweer naar buiten met een originele actie. Zoals het in een echte vastgoedboetiek hoort, komt White house naar analogie met de retailhandel met een heuse soldenactie!
Talrijke panden werden in prijs verlaagd*!
Het ideale moment om je slag te slaan en die ene woondroom waar te maken!
 
* De deelnemende panden werden permanent in prijs verlaagd
 

Een geslaagde verkoop start met een eerlijke schatting.

White House staat gekend om zijn vlotte verkoopmethode. Eén van onze geheimen delen we graag met je!

Bij ons kun je steeds terecht voor een schatting op papier. Deze bestaat uit een schriftelijke analyse om je pand beter te leren kennen. Vervolgens gaan we op basis van de ABEX-bouwindex een theoretische waarde toekennen. Om uiteindelijk deze verder te verfijnen aan de hand van een doelgroepomschrijving en vergelijkingspunten.
 
Meer weten? Contacteer ons ! http://www.immowhitehouse.be/contact
 

Hoogstaande architectuur? White House is de lokale partner voor “De Verdronken Weiden”.

Natuur en hoogstaande architectuur in harmonie: het klinkt als het perfecte huwelijk. Toch ontbreekt er nog één belangrijk element… En dat bent u! 

Bent u een liefhebber van mooi en evenwichtig design? Dan is dit sterk staaltje knowhow van het gerenommeerde architectenduo Govaert & Vanhoutte zeker iets voor u. Zij gaven het beste van zichzelf om aan natuurgebied “De Verdronken Weide” iets te creëren dat werkelijk een uniek karakter van schoonheid en degelijkheid bezit. 
 
White House is met zijn boetieks in zowel Ieper als Poperinge de plaatselijke partner. Zo kun je bij ons elke dag terecht voor een bezoek, informatie of om creatief mee te denken over de inrichting van je eigen unieke woonomgeving.
Tevens kun je al doorheen de modelappartementen wandelen vanuit je zetel. Dit dankzij onze innovatieve 3D virtual tours.
 
 
Geprikkeld door schoonheid en een unieke woonomgeving? Wacht niet te lang… Het gaat echt wel om de laatste appartementen!

Meer info: http://bit.ly/2f8YIlA
 

Doet uw pand een belletje rinkelen?

Wegens succes verlengt tot 30 november 2016 !

White House doet het weer ! 
Wie in de maand oktober beslist om zijn pand te verkopen met de vastgoedboetiek.
Krijgt een gratis* I-phone bij de notariële akte!


* Niet cumuleerbaar met andere acties. 

SYNDICUS: nieuw in ons dienstenpakket.

De afgelopen jaren heeft het White House team gemerkt dat er een enorme nood is aan een lokale & kwalitatieve syndicus.

Daar White House plaatselijk sterk verankerd is en beschikt over kantoren in het midden van centrum Poperinge & Ieper. Kunnen wij als syndicus de plaatselijke partner en het aanspreekpunt zijn in Groot-Poperinge & Groot-Ieper.

Meer informatie is terug te vinden onder “Diensten”  http://bit.ly/2bEKnIV
 
 

Jong, dynamisch &... 45 jaar ervaring!

Op donderdag 16 juni 2016 verscheen er een reportage in de Streekkrant m.b.t. White House.
De focus lag vooral op de ervaring van het White House team. Wist je dat onze teamleden samen maar lieft 45 jaar vastgoedervaring kennen?!

White House haalt de krant !

Dit weekeind is zaakvoerder Miguel Mahieu te vinden in de Immo Gids van Het Laatste Nieuws!

Een greep uit het artikel:

Westhoek «In de Westhoek zien we op lokale schaal wat nationaal gebeurt,» zegt Miguel Mahieu, zaakvoeder van White House Vastgoedboetiek. «De meeste mensen geven de voorkeur aan een centraal gelegen woonplaats, met onderwijs, diensten en winkels in de buurt. Poperinge en Ieper hebben veel aantrekkingskracht, onder meer omdat de werkgelegenheid in de omgeving t oe ne em t. S ommige kleine dorpskernen bloeden leeg, vooral omdat de kleinhandel er niet standhoudt. Al zijn er uitzonderingen zoals Roesbrugge, een deelgemeente van Poperinge. Kleuter- en basisonderwijs blijven er aangeboden, wat het dorpsleven weer op gang trekt. Er vestigden zich een bakker en een frituur, die op hun beurt nieuwe inwoners aantrokken.» Open ruimte Voor de meeste mensen die zich naar een klein dorp verhuizen, wegen de voordelen van een grote tuin en veel open ruimte zwaarder door dan langere afstanden naar het werk of de winkel. «De huizen die er te koop staan, hebben doorgaans al een flinke leeftijd. Dan zijn er twee opties: afbreken en het terrein als bouwgrond aanbieden of renoveren met nadruk op de oorspronkelijke landelijke sfeer en architectuur. Door de lagere grondprijs kan je voor 250.000 euro al een behoorlijk grote nieuwbouw laten optrekken. Appartementen vind je in de kleine dorpskernen niet.» «Poperinge en Ieper liggen wel vrij ver van de centrale autowegen, maar liggen zelf erg centraal voor wie zich met de fiets verplaatst. Inbreidingsprojecten dragen er het woonaanbod. In het hartje van beide steden staan heel wat vroegere commerciële gebouwen en oude burgershuizen, die in hun oorspronkelijke vorm niet mee geschikt zijn voor eigentijdse gezinnen, maar die wel heel wat potentieel bezitten.»

Het volledige artikel kunt u lezen in de IMMO GIDS van HLN. 

Tweede boetiek White House open !

Op ongeveer twee jaar tijd werd White House vastgoedboetiek een vaste waarde in het Poperingse straatbeeld. De originele manier van aanpakken in combinatie met rasechte vakmensen zorgt dat verkopen of verhuren met White House vlot verloopt.
 
Tijdens het afgelopen jaar werd het team verder versterkt met Maarten Debackere, Marie-Ange Mylle, Steven Cauwelier en Suzan Demely. Stuk voor stuk mensen die kennis en ervaring combineren. Samen met zaakvoerder Miguel Mahieu is het team goed voor meer dan 40 jaar vastgoedervaring!
 
Een steeds grotere groep verkopers en verhuurders houden van het advies en specialisatie van een vakman, maar willen wel een no-nonsens aanpak. Daarom opende White House een tweede boetiek in de Diksmuidestraat 38 in Ieper.
 
Je wordt er elke dag vriendelijk onthaald in een ontspannen kader. Vragen? Kom gerust langs… De koffie staat alvast klaar!
 

Nieuwe website, klaar voor de toekomst !

Elke dag werken we met plezier  verder aan de uitbouw van onze dienstverlening. Aan het begin van 2016 zijn we trots heel wat uitzonderlijke nieuwigheden voor te stellen die de verkoop en verhuur van je pand zullen stimuleren:

NIEUWE WEBSITE
We lanceerden afgelopen weekeind een volledig nieuwe website, deze is nu 100% responsive. Hierdoor is er een perfecte weergave gegarandeerd op elk toestel. Van smartphone over tablet tot desktop is je pand steeds perfect in beeld gebracht.
 
EIGENAARSLOGIN
Via persoonlijke inloggegevens heb je  24/24 toegang tot de status van je dossier. Op deze manier kun je eenvoudig, wanneer het je best past, online de door ons ondernomen acties opvolgen.

INTEGRATIE SOCIALE MEDIA 
Via ons nieuwe software platform worden alle panden op de beste tijdstippen (tussen 19h en 22h) automatisch gepubliceerd op Facebook en LinkedIn. Tevens is er een uitgewerkte aanbod-applicatie op onze Facebook pagina dat alle panden schitterend weergeeft. Alle gegenereerde leads worden opgenomen in onze database. Ga zeker een kijkje nemen op Facebook en 'Like' alvast onze pagina! Er worden regelmatig interessante artikels en weetjes over de vastgoedmarkt op gepubliceerd.

COMMUNICATIE EN LAY OUT
De communicatie met potentiële kandidaat-kopers werd grondig onder handen genomen. Voor elk pand wordt een brochure van vier pagina's opgemaakt en meegegeven met elke bezoeker. Ook de volledige elektronische communicatie kreeg een nieuwe lay out. 
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]